• MUCHOMRKI - WIZYTA W IZBIE HISTORYCZNEJ

• 27.11.2023 17:31
        • MUCHOMORKI W ZIMOWE PRZEDPOŁUDNIE ODWIEDZIŁY IZBĘ HISTORYCZNĄ IM. ADOLFA ZUBERA. DZIECI  ZAPOZANŁY SIĘ Z HISTORIĄ SWOJEJ MIEJSCOWOŚCI ORAZ DOWIEDZIAŁY SIĘ, JAK ŻYLI  ICH PRZODKOWIE.
        • MUCHOMORKI - AKADEMIA  BOLKA I LOLKA
        • MUCHOMORKI - AKADEMIA BOLKA I LOLKA

• 27.11.2023 17:25
        • NASZA GRUPA WZIĘŁA UDZIAŁ W PROGRAMIE EDUKACYJNYM "AKADEMIA BOLKA I LOLKA". DZIECI ZAPOZNAŁY SIĘ Z GŁÓWNYMI BOHATERAMI KRESKÓWI. PODCZAS ZAJĘĆ ROZWIJAŁY SWOJĄ KREATYWNOŚĆ, ODWAGĘ I ZARADONŚĆ. MYŚLĘ, ŻE PROGRAM I ZADANIA Z NIM ZWIĄZANE BARDZO DZIECIOM PRZYPADLY DO GUSTU.
        • MUCHOMORKI - SAŁATKA OWOCOWA

• 27.11.2023 17:17
        • PODSUMOWUJĄC TEMATYKĘ DBANIA O ZDROWIE W GRUPIE MUCHOMORKI DZIECI ZAMIENIŁY SIĘ W KUCHARZY I PRZYGOTOWAŁY PYSZNĄ SAŁATKE OWOCOWĄ ZE SWOICH ULUBIONYCH I PRZEDE WSZYTSKIM BARDZO ZDROWYCH PRODUKTÓW.